Rólam

Derék-, váll- és lapockafájdalom kezelése

Tűzoltókat, rendőröket, egészségügyben dolgozókat, akut fájdalommal érkezőket soron kívül fogadok! +36 30 324 3495

Tűzoltókat, rendőröket, egészségügyben dolgozókat, akut fájdalommal érkezőket soron kívül fogadok! +36 30 324 3495

Üdvözöllek az oldalamon!

Tasnádi Ádám – Csontdaráló Steel vagyok, csontkovács és SMT® – Sport Manuál Terapeuta.

Reklámmal foglalkoztam fiatalkorom óta, nemzetközi reklámcégeknek dolgoztam freelancer-ként. Sok-sok éven keresztül én is monitor mögött görnyedve töltöttem legalább heti negyven órát. Emiatt 2007-ben szembesülnöm kellett a tartós mozgásbeszűküléssel és az ezzel járó fájdalmakkal, gerincsérvvel.

Egész életemben rendszeresen sportoltam, legnagyobb eredményeimet az amerikai fociban értem el, ahol első osztályban és a válogatottban is játszhattam, illetve a pályafutásom végét itt edzőként fejeztem be – ebből a sportból származik a Csontdaráló név, illetve a Steel becenevemet is itt kaptam.

10 évig gerincproblémákkal, sérvvel, mozgásbeszűküléssel, kényszertartással, fájdalommal éltem, szinte minden orvosi és alternatív utat végigjártam, mert fájdalommal élni nem jó! Idegilenes, pár napig tartó javulást tapasztaltam több kezelésnél is, de ezekből – maximum egy hét után – visszaestem mindig, hol ugyanarra a szintre, hol rosszabb állapotba kerültem, mint előtte. Ennek hatására kezdtem el foglalkozni a népi lágy-csontkovácsolással és SMT® – Sport Manuál Terápiával.

Mikor már majdnem beletörődtem, hogy nekem ez az utam, akkor hozott össze a sors Érmelléki Attila módszerével, aki egy kezeléssel szűntette meg az összes fájdalmamat, ami a mai napig (a rendszeres átmozgatásnak köszönhetően) tünetmentes. Ennek hatására kezdtem el foglalkozni a népi lágy-csontkovácsolással és SMT® – Sport Manuál Terápiával.

Tanfolyamról tanfolyamra sikerült átfogó képet alkotnom az adekvát gyógymódok alkalmazásáról. Mivel ez a tevékenység teljes figyelmet és folyamatos fejlődést igényel, a mai napig képzem magam és próbálok naprakész lenni a legmodernebb gyógymódok alkalmazásában.

Jelenleg a japán S.I-gerincterápiát tanulom, ezzel is bővítem a tudásomat, színesítve a kezeléseimen alkalmazott kimozgatásokat.

A jövőben pedig az ősi kínai gyógymódok elsajátításával szeretném magam tovább képezni.

Ha fájdalommal élsz, vagy csak szeretnéd, ha átmozgatnálak, esetleg egy kis köpölyözésre vágysz, vagy csak lógnál nálam a denevérpadon, akkor keress bizalommal! Addig is fájdalommentest! 😉

Ízületmanipuláció, közérzetjavító lágy kimozgatás/csontkovácsolás, köpölyözés, SMT® – Sport Manuál Terápia (állapotfelmérés és terápia).

A Te szerencséd „csont”kovácsa 👍